Buduća vinska kuća će biti uskoro spremna

Pored starog vinograda, sada se dovršava nova vinska kuća sa prostorijama za proizvodnju, skladištenje i, pre svega, vinskim podrumom sa mogućnošću izlaganja i degustacije naših vina za grupe i individualne posetioce. Vinarija takođe ima administrativne sobe, sale za sastanke i brojne sobe za noćenje. Ovi smeštajni kapaciteti biće završeni tokom zime 2014 – 2015 i naš cilj je da u budućnosti, nadamo se već na proleće 2015, budemo u mogućnosti da primamo grupe, kompanije i ljubitelje vina koji „na licu mesta“ žele da iskuse i učestvuju u tome kako se proizvodi naše vino.

Podrum u kojem skladištimo vino u hrastovim buradima, a vino, takođe, mogu da probaju i posetioci.

Nove prostorije sa novim tankovima za fermentaciju i skladištenje od nerđajućeg čelika u našem podrumu.
Zidovi i međuspratne konstrukcije su postavljeni, a već smo preselili proizvodnju i zauzeli podrumski prostor za skladištenje hrastovih buradi. Fasada će biti ulepšana i, što je važna tradicija u Srbiji, seoski sveštenik će svečano otvoriti i blagosloviti zgradu.

Sveštenik se molio za uspeh i okadio je tamjanom u podrumu – atmosfera je bila lepa.
Fasada je gotova i počinje da liči na pravu vinsku kuću, na spratu su opremljene sobe za noćenje, toaleti i tuševi za naše goste.      Nabavljen je novi nameštaj i ovde biste mogli da noćite kada posetite vinariju.